Voegen

Seifert

In tegenstelling tot sommige andere firma’s, voegen wij uitsluitend met voegmortel Seifert. Dit is een waterwerende voegspecie die van Belgische makelij is.

Het is sterker dan de combinatie zand en cement waar doorgaans mee gevoegd wordt.

Deze voegmortel is beschikbaar in 20 kleurvaste (standaard) kleuren, maar verschillende kleuren kunnen op aanvraag gemengd worden, zodat de perfecte voeg bij uw gevelsteen gezocht kan worden.  Verder kunnen wij ook gemalen schelpjes of steentjes aan de voegmortel toevoegen om een meer rustiek karakter aan de woning te geven.

Het werken met Seifert laat ons ook toe om toon op toon te werken. Hierbij heeft de voeg exact hetzelfde kleur als de gevelsteen. Dit kan worden toegepast  bij zowel renovatiewerken als nieuwbouw en geeft een moderne toets aan de woning.

3 gratis stalen

Aangezien het voegwerk voor 15 tot 25 procent van de totale muuroppervlakte inneemt, is de keuze van de juiste voeg uitermate belangrijk. Waar een lichte voeg uw gevelsteen accentueert, zal een donkere voeg deze meer ‘absorberen’.

Na het tekenen van de overeenkomst, komen wij gratis 3 stalen op uw gevel zetten, waarna u uw voorkeur kan doorgeven. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u de beste voegkleur voor uw steen aanraden, maar de uiteindelijke keuze ligt uiteraard bij uzelf.

Mocht u toch nog twijfelen na het plaatsen van de 3 stalen, dan kunnen er nog extra stalen geplaatst worden, dit tegen een kleine meerprijs.